Tuinplanten

Kamer- en tuinplanten geven een vrolijke uitstraling. Bij Harry van Hunen Groothandel in Bloemen en Planten kunt u terecht voor een dagelijks wisselend aanbod van kamerplanten en tuinplanten. Onze collectie bestaat voornamelijk uit visueel sterke producten die flink in het oog springen en bovendien van de beste kwaliteit zijn.

Seizoenen & import

Om dit te bewerkstelligen baseren wij ons aanbod grotendeels op de seizoenen en importeren onze producten zelf uit onder andere Denemarken en Italiƫ. Dit betekent dat Harry van Hunen niet het gehele assortiment kamer- en tuinplanten voert gedurende het jaar. Wij zijn er echter trots op seizoensgebonden planten op het juiste moment tot onze collectie te rekenen, waardoor producten als lavendel, olijfbomen en margrieten het best tot hun recht komen. Tot slot kunt u bij ons terecht voor diverse kruiden in verschillende potmaten.

Tuinplanten

Tuinplanten

Snijbloemen

Decoratie

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.