Over Ons

Harry van Hunen is al ruim 7 jaar actief als groothandel in bloemen en planten. De cash & carry van waaruit het grootste gedeelte van de producten wordt geleverd is gevestigd in Vaassen. Dankzij een enorme groei van het bedrijf strekt de dienstverlening van Harry van Hunen zich inmiddels echter uit tot een gebied ver buiten Vaassen.

Kwaliteit

Een eigen inkoopteam, ervaren vakmensen en de bereidheid om altijd net dat stapje extra te zetten vormen de basis van onze betrouwbare en deskundige dienstverlening. Harry van Hunen Groothandel in Planten en Bloemen staat bovendien garant voor een constante kwaliteit van geleverde producten door deze zelf te importeren uit het buitenland. Daarnaast spelen wij sterk in op de seizoenen en hanteren een commissiesysteem om de prijsstelling te bepalen. Zo bent u verzekerd van producten van de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijs in de markt.

Onze producten Benodigdheden voor uw bloembinderij

Snijbloemen

NAAR WEBSHOP

Tuinplanten

NAAR WEBSHOP

Snijgroen

NAAR WEBSHOP

Kamerplanten

NAAR WEBSHOP
Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.