Decoratie

Bent u op zoek naar decoratieartikelen? Dan bent u bij Harry van Hunen Groothandel in Bloemen en Planten aan het juiste adres! Wij bieden u een breed assortiment decoratieartikelen van uiteenlopend materiaal zoals riet, glas, aardewerk, zink en kunststof. Denk bijvoorbeeld aan vazen en manden voor uw bloemen en planten, maar ook aan feestelijke decoraties gebaseerd op het seizoen.

Benodigheden voor uw bloembinderij

Tevens kunt u bij Harry van Hunen terecht voor professionele benodigdheden voor uw bloembinderij of bloemisterij. U heeft bij ons de keuze uit een ruime collectie glas-, aarde- en mandwerk. Deze artikelen zijn niet alleen geschikt voor de verkoop maar minstens zo belangrijk voor de aankleding van uw bloemisterij! Bovendien leveren wij diverse gereedschappen en gebruiksvoorwerpen voor de professionele bloemist, zoals prijsstekers, snoeischaren, plantenvoeding en verpakkingsmaterialen.

Tuinplanten

Tuinplanten

Snijbloemen

Decoratie

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.