Cash & Carry

Harry van Hunen is al ruim 7 jaar actief als groothandel in bloemen en planten. De cash & carry van waaruit het grootste gedeelte van de producten wordt geleverd is gevestigd in Vaassen. Dankzij een enorme groei van het bedrijf strekt de dienstverlening van Harry van Hunen zich inmiddels echter uit tot een gebied ver buiten Vaassen.

Tuinplanten

Tuinplanten

Snijbloemen

Decoratie

Meer dan sijbloemen

De groothandel van Harry van Hunen heeft echter meer te bieden dan alleen verse snijbloemen. Zo kunt u in onze cash & carry bijvoorbeeld ook terecht voor decoratieartikelen gemaakt van riet, hout, glas, zink, kunststof, hout of op basis van natuurlijke producten. Bovendien leveren wij diverse benodigdheden voor bloembinderijen en bloemisten zoals vazen, linten en verpakkingsmateriaal. Kortom, neem eens een kijkje in de cash & carry van Harry van Hunen en laat u inspireren door ons gigantische collectie bloemen, planten en decoratieartikelen!

Onze producten Benodigdheden voor uw bloembinderij

Snijbloemen

NAAR WEBSHOP

Tuinplanten

NAAR WEBSHOP

Snijgroen

NAAR WEBSHOP

Kamerplanten

NAAR WEBSHOP
Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.